Registrer deg for å få tilgang på elsykkel

Avtalevilkår

Brukertips

 

Hvor er elsyklene?

Elsyklene er utplassert hos sykkelbutikker som selger de samme type syklene. Fordelen med dette er at de kjenner syklene veldig godt, og dersom du ønsker å bli heltidssyklist, vet du allerede hvor du kan finne gode sykler.

 

Når kan jeg hente elsyklene?

Du må hente elsyklene innenfor butikkens åpningstid.
Se informasjon under "Om elsyklene og butikkene"

 

Hvem kan låne elsyklene?

Din arbeidsplass må være «Sykle, så klart»-partner for at du skal kunne låne en elsykkel. Din arbeidsplass vil dermed gi deg mer informasjon om innlogging. Ønsker du at din arbeidsplass skal bli partner i «Sykle, så klart»? Les mer her og ta kontakt med Kristin Hildre Rørvik på tlf 913 05 213 eller e-post: kr@naturvernforbundet.no .

 

Hvor lenge kan jeg låne elsykkelen?

Du kan låne elsykkelen i opp til ei uke.

 

Sjekk at elsykkelen er i god stand

Vi ber om at du sammen med personen i butikken raskt går igjennom elsykkelen for å sjekke at den er i forskriftsmessig stand. Dersom ikke sykkelen er i orden må du ta kontakt med sykkelforhandler så snart som du har mulighet.

 

Lever elsykkelen i tide (eller tidligere)

For å sikre at neste kunde får bil som forventet, skal biler leveres tilbake innen avtalt tid.

 

Rapportering av problemer med sykkelen er tyveri

Problemer med sykkelen eller tyveri skal rapporteres til din sykkelforhandler så fort som overhodet mulig. Kontaktinformasjon finner du her.

 

Husk lader, hjelm og lås

Husk at du må levere tilbake også lader, hjelmen og låsen.

 

Tips til sikkerhet:

Lås sykkelen fast i noe solid i nærheten og aller helst på et lukket og låst område. Les flere tips her: http://www.syklistene.no/?p=320

 

Hold elsykkelen ren

Sykkelbutikken vedlikeholder elsyklene, men butikkene låner ut elsyklene gratis og blir sikkert glade om du vasker sykkelen.

 

Komplette vilkår finner du her.